Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Assalamualaikum.. Selamat datang ke blog saya.Saya suka hijau. Hijau warna yang buatkan saya tenang. Hijau sedap mata memandang. Tumbuhan juga warna hijau.
RSS

ayobai.com serupa macam facebook

untuk lebih jelas tekan gambar ni

Hai kawan-kawan semua.. Gambar atas tu macam facebook kan? Tapi tetap tak sama dengan facebook. Tengah tengok satu page fb dan terlihat seorang kawan share laman web ni. Laman web ni dibuat oleh warga Indonesia .

Laman web ni bernama ayobai.com. Kepanjangan ayobai.com adalah 'Ayo bangkit Indonesia' dan untuk warga Indonesia . Laman web ini dibuat sebagai salah satu cara menyemaikan semangat nasionalisme cintakan tanah air mereka

Apa yang uniknya adalah tidak perlu add rakan-rakan kerana 'sesiapa' saja yang mempunyai akaun ayobai.com secara langsung menjadi rakan yang mendaftar di ayobai.com.

Sekali lagi, laman ni untuk warga Indonesia sahaja. Untuk maklumat lanjut sila layari laman web ini
Sini.

~Wassalam~





Assalamualaikum, hai. Harap anda dapat komen dengan baik ye! ^_^

Post Comment

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 suka hijau:

sedutzone said...

nice..

Azira Ldu said...

:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...