Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Assalamualaikum.. Selamat datang ke blog saya.Saya suka hijau. Hijau warna yang buatkan saya tenang. Hijau sedap mata memandang. Tumbuhan juga warna hijau.
RSS

Antara Agama dan Fesyen




Rasulullah S.A.W bersabda:
"Barangsiapa yang menyerupai sesuatu kaum, maka ia termasuk golongan mereka"


Wah wah!! Lepas bagi salam keluar Hadis ye. Ok. Malam ni kita belajar sama2x. Sila tengok bawah semua.

credit: Google

Hah! dah tengok kan...Elakkan ketatkan tudung di bahgian leher kerana ia menyerupai biarawati kristian.  

Dan pada satu malam aku buka tv. Tv tayang movie Romeo n Juliet dan aku terperasan lagi satu perkara. Apa dia???? Bawah ni

                             







Benda yang kedua ni aku belum confirm lagi.. Tapi pada aku, aku lihat persamaan gambar ni amat ketara sekali. Sama2x kita fikir2 kan..


Perencah tambahan:

credit: Google

~Wassalam~












Assalamualaikum, hai. Harap anda dapat komen dengan baik ye! ^_^

Post Comment

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 suka hijau:

LeiyaUmairah said...

Assalamualaikum wbt..
Bila agama dipencilkan...
Fasion tidak lagi berlandaskan syariat...

~~oOpEt~~ said...

kita dh banyak terpengaruh budaya luar kn :(

Azira Ldu said...

leiyaUmairah: sangat setuju dengan kata2 Leiya.. Biasanya kita main paai je x tau pon betul atau salah sesuatu tu.

oopet: terlalu banyak.. :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...