Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Assalamualaikum.. Selamat datang ke blog saya.Saya suka hijau. Hijau warna yang buatkan saya tenang. Hijau sedap mata memandang. Tumbuhan juga warna hijau.
RSS

lAdiEs 96



Aku nak cerita tentang kawan- kawan aku .. Kami berkawan enam orang di dalam kelas.. Sama- sama melalui pahit manis dalam pelajaran. Namun, kini kami terpisah kerana memilih aliran dan sekolah berlainan. Seorang pindah ke sekolah menengah sains , seorang di teknik memilah aliran vokasional akauan dan tinggal kami berempat di sekolah asal. Kami terpecah kepada dua. Aku dan Melda ambil aliran perakaunan, manakala Ieza dan Mar mengambil aliran sains tulen. Tapi kami masih ingat-mengingati.. Tiga orang ambil sains tulen dan tiga orang lagi ambil prinsip perakauanan. Unik kan.. Aku tulis untuk kawan-kawan aku .. ^_^

Teman...........
Di jalan Allah, persahabtan ini bukan milikku bukan jua milikmu......
Persahbatan ini adalah milik Allah y mengetahui segala rahsia.....
Kerna Dialah aq mengenalimu dan telah menetapkan aku mengukir kenangan....
Walau hanya mengenalimu sesaat cuma......











Assalamualaikum, hai. Harap anda dapat komen dengan baik ye! ^_^

Post Comment

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 suka hijau:

BP Boy said...

hmm hopefully frindship korang kekal rapat.. =)
saye & geng2 saye pon dah terpisah sbb lain2 kos.. actually kan, susah sgt nak kekalkan kerapatan tu.. sbb jadual masing2 dah lain.. so dah tak dpt nak mkn samer2, stadi same2..

Azira Ldu said...

insya-Allah.. jadi macam mana nak kekalkan pershabatan tu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...