Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Assalamualaikum.. Selamat datang ke blog saya.Saya suka hijau. Hijau warna yang buatkan saya tenang. Hijau sedap mata memandang. Tumbuhan juga warna hijau.
RSS

Laptop pun ada jantina??


Assalamulaikum, hai bertemu lagi. Aku nak tanya adakah anda tahu  jantina PC / lapy anda?? Kalau nak tahu ikut apa yang aku nak ajar ni.

1.Buka notepad.

2. Copy paste benda ni (kalau tak boleh copy, salin lah ya. sikit je ni)
~CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

3.Save file tu dan letak nama sebagai   i love u.vbs .

4.Save dan klik file tu. Lepas tu anda akan dengar suara lelaki atau perempuan.

Laptop saya perempuan. Anda?

P/s: Ayat tu boleh tukar seperti 'I Miss You' tapi kena tukar tajuk file juga ya.


Assalamualaikum, hai. Harap anda dapat komen dengan baik ye! ^_^

Post Comment

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 suka hijau:

BP Boy said...

wow ye ke??? tak pernah tau pon..
tenkiu share.. hehe =)

Azira Ldu said...

eya ada.. Sama- sama.. lelaki ke pompuan lptop awk.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...