Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Assalamualaikum.. Selamat datang ke blog saya.Saya suka hijau. Hijau warna yang buatkan saya tenang. Hijau sedap mata memandang. Tumbuhan juga warna hijau.
RSS

Harry Potter dan Batu Hikmat

                                                         
                                                             Sumber: Pak Cik Google kite..

 Assalamualaikum, ya bertemu lagi kita dalam blog ini .. Yaya gambar di atas ini adalah novel kesukaan saya.. cehh cehhh kempen *aikk aku punya sukalah , aku punya belog, ni blog aku bukan blog engkau ea*

Ok. kembali pada topik tadi, novel ni ( novel ke buku ke apa2 la namanya) aku baca tahun lalu.. Semuanya ada 7 buah. Dan dengan bangganya aku mengatakan aku dah tamat baca kesemua siri2 Harry Potter *ceh ceh* , filemnya dah tengok jugak tapi yang Deathly Hollow part 1 belum aku tengok sebab orang yang uploud movie tu dah kasi keluar balik tu movie .Nih bikin panas ni.

  Aku rasa memang hebatlah novel ni, pandai J.K Rowling buat.. Aku ni nak juga buat novel ni tapi tak tahu mau mulakan.. K lah terimalah sinopsis dari pak cik google kite..

Sinopsis:
Selama ini Harry Potter menyangka yang dia hanya seorang budak lelaki biasa, anak yatim piatu yang menumpang di rumah ibu dan bapa saudaranya - sehinggalah dia bertemu dengan seorang lelaki gergasi, mendaftar di sekolah Ahli Sihir Hogwarts, belajar bermain Quidditch, dan berjuang untuk menyelamatkan nyawanya.Semua itu dialaminya kerana dia Harry Potter, Seorang Ahli Sihir!


                                                  Ni pulak semua koleksi Harry Potter


 Ok aku cau dulu.. Assalamualaikum



Assalamualaikum, hai. Harap anda dapat komen dengan baik ye! ^_^

Post Comment

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 suka hijau:

smarttopup said...

duina ayat mcm mo tengk harry potter sendiri jak bha...

Azira Ldu said...

haha biarlah bha..

Rose said...

mana mau beli koleksi VCD nya nie???

Azira Ldu said...

tak tahu jgk.. x pernah beli.. tengok di internet dan d tv sj.. tapi skng ni dah x ada dah d intrnet..

Anonymous said...

wah xkan xda kot kat dlm arkib pakcik gogel kita.. tula bgus lgi kita minat ngn barbie dolls..

Azira Ldu said...

hahaha.. ilmu x bnyak tu la pasal.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...